joi, 8 ianuarie 2009

Idei

Ma gandesc ... oare cum ar fi daca as pune reclame pe blog?

Asa a inceput toata nebunia de acum cu reclamele, vestitele ads. Toata lumea (care are blog si are un indice de trafic mare) o face. Se scot bani si e simplu, ca scrii ce-ti place si ce-ai scris dintotdeauna.

Asta e doar o idee. Nu pare greu de gasit, pare chiar la indemana... dar nimeni nu se gandea la asta acum cativa ani. Cum nimeni nu se gandea ca lucruri precum Youtube, Google Videos, Friendster, ar putea exista vreodata.

Uite ca nu e greu sa gasesti o idee ce revolutioneaza lumea, dar nici nu vine singura. Daca nu te gandesti cum sa imbunatatesti ceva, cum sa aduci ceva nou, sigur n-o sa iti dea nimeni de-a gata.

Totul porneste cu tine

Exerseaza-ti imaginatia, gandeste-te la orice, cauta-ti Inspiratia in lucruri care-ti plac. De cate ori ai o idee, oricat de stupida ti se poate parea, noteaz-o undeva. Poate nu va revolutiona industria aeronautica dar e o treapta spre o noua idee. Ideile cele mai bune stau la sfarsitul acestor trepte. Sunt greu de gasit dar daca zi de zi cauti lucruri care te inspira si cauti sa gasesti idei prin intermediul lor, cu siguranta vei ajunge la acea idee care va face o deosebire in lume.

Tine minte
: Noteaza orice idee ai, incearac sa combini mai multe idei ca asa ar putea iesi ceva foarte interesant. Fii deschis jocului, nu gandi mic, gandeste IMENS. Gandeste MARE. Tinteste SUS.

Think outside the box, or the box will asfixiate your every thought.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu