vineri, 9 ianuarie 2009

Sete de Inspiratie? Incearca niste muzica.



Muzica aduce oamenii impreuna, iar daca vorbim despre partea frumoasa a vietii, trebuie sa vorbim neaparat si despre muzica. Ea este cea care te face sa uiti de probleme, cel mai bun mod de relaxare, dar si modalitate de comunicare, socializare, distractie.
“Music washes away from the soul the dust of everyday life” scria pe un articol vestimentar care l-am vazut acum ceva vreme. Foarte dragut si foarte adevarat in acelasi timp; ce e mai potrivit pentru sfarsitul unei zile grele sau a unei saptamani de cosmar daca nu o muzica buna. Iar daca muzica tot “clateste sufletul” de toate mizeriile, de ce sa nu il clatim impreuna?
Oamenii in ziua de azi sunt dornici de distractie, dornici de a cunoaste alti oameni, si cel mai bun prilej este o petrecere in care toti sa se simta bine si sa asculte muzica buna. Cum industria muzicala in ultima vreme s-a dezvoltat in toate dimensiunile posibile, trebuia sa cream ceva care sa-i multumeasca pe toti (rock`eri, rapp`eri, house` ri etc) asa k am ales muzica veche.

O petrecere “Oldies but Goldies”, un eveniment pe gustul insetatilor de muzica buna, care va gazdui hiturile anilor `70, `80,`90 hiturile marilor formatii si artisti nemuritori.

Si fiindca este o campanie despre originalitate si idei, despre initiativa si creatie, noi facem primul pas. Va invitam la aceasta petrecere unde vom promova muzica de calitate a anilor `80,`90.


VINERI 16 IANUARIE incepand cu orele 22:00 in Palace Cafe.

Un comentariu: